Головна » 2015 » Листопад » 06

 05.11.2015 року представники Ліги старшокласників у складі Леміш Оксани, Котельницької Євгенії (ЗОШ І-ІІІ ст.№10), Бутенко Світлани (ЗОШ І-ІІІ ст.№15) та Тимченко А.В. (координатора ЛС) взяли участь у розширеному засіданні міськвиконкому Ніжинської міської ради. На засіданні були присутніми члени Молодіжного парламенту міста, голови та представники студентських рад вузів нашого міста та представники громадських організацій. Були заслухані молодіжні ініціативи, реалізація яких запланована на 2016 рік. Президент ЛС Леміш Оксана представила новий авторський проект "Молодь діє!", ініціаторами створення якого були лідери учнівського самоврядування шкіл міста. Результатом групової дискусії стало рішення про консолідацію зусиль учнівської та студентської молоді міста, а також заручення підтримкою міської влади в напрямку суспільно корисної діяльності активної час ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Дата: 06.11.2015 | Коментарі (0)

 28 жовтня 2015 р. Президент Ліги старшокласників Леміш Оксана (ЗОШ І-ІІІ ст.№10, 11 клас) взяла участь у роботі XV сесії Обласної ради старшокласників, яка проходила в Обласному Палаці дітей та юнацтва в м.Чернігові. Під час роботи сесії пройшов огляд на кращий суспільно значущий проект патріотичного спрямування, розроблений лідерами учнівського самоврядування. Оксана гідно представила довгостроковий авторський проект Ліги старшокласників м.Ніжина "Міцний щит дитячої любові та творчості тим, хто захищає майбутнє України", реалізований протягом 2014-2015 н.р. Чекаємо результатів огляду та працюємо над створенням нового проекту:)

 

Переглядів: 194 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Дата: 06.11.2015 | Коментарі (0)

Ось і завершилась благодійна акція по збору канцтоварів для дітей на підконтрольних територіях в зоні АТО "Всі діти скажуть: Ні війні!". Більшість навчальних закладів взяли участь в ній ще 1 вересня на площі І.Франка. Решта ж бажаючих мали можливість приєднатись до цього заходу ще протягом 2 місяців. Врешті решт 23 жовтня 2015р. всі зібрані канцтовари були передані у Відділ сім'ї та молоді Ніжинської міської ради. Дякуємо всім свідомим та небайдужим до життя дітлахів в зоні проведення АТО жителям міста.

Переглядів: 187 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Дата: 06.11.2015 | Коментарі (0)