Головна » 2015 » Грудень » 02

1 грудня 2015 року весь світ відзначав день боротьби зі СНІДом. Цей день з'явився в календарі трохи більше, ніж чверть століття тому - в 1988 році. Всесвітній день боротьби зі СНІДом - це ще одна нагода привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ-СНІД.

 

 

 

Ліга старшокласників м.Ніжина віступила ініціаторами та організаторами проведення флеш-мобу "Жива червона стрічка", для участі в якому прийшли представники учнівського самоврядування шкіл міста. Учні з червоними стрічками на грудях, тримаючи червоні свічки у руках, утворили живу Червону стрічку, продемонструвавши толерантне відношення ... Читати далі »

Переглядів: 240 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Дата: 02.12.2015 | Коментарі (0)

28.11.2015 року в Ніжині, як і по всій Україні, вшановували пам'ять жертв Голодомору та політичних репресій. Ліга старшокласників міста провела флеш-моб-реквієм "Запали свічку пам'яті" в рамках міського заходу біля пам'ятного знаку жертвам Голодомору. На заході були присутні міський голова А.В.Лінник, секретар Ніжинської міської ради В.В.Салогуб, депутати та заступники міського голови, учнівська молодь та небайдужі жителі міста. Ніжинці запали свічки в пам'ять про жертв голодоморів, вшанували їх хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятного знаку. Священники разом з присутніми помолились за душі постраждалих, освятили пам'ятник та розділили між учасниками заходу буханець хліба, як символ того страшного лиха, що пережили українці в нелегкі роки Голодомору. 

... Читати далі »

Переглядів: 236 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Дата: 02.12.2015 | Коментарі (0)

 27.11.2015 року актив Ліги старшокласників у складі Юлії Бублик (Секретар ЛС, ЗОШ №2), Євгенії Котельницької (Міністерство медіа-зв'язків, ЗОШ №10), Анни Бочковської (Міністерство внутрішніх зв'язків, ЗОШ №4) та Тимченко А.В. (координатор ЛС, НБДЮ) взяли участь у черговій зустрічі з лідерами молодіжних організацій,установ, ініціативних груп, членами Молодіжного парламенту, представниками студентського та учнівського самоврядування, проініційованій відділом у справах сім’ї та молоді. Діалог проходив за участю депутатів Ніжинської міської ради. Відбулось активне обговорення актуальних питань з життя громади міста, зокрема учнівської та студентської молоді. Був озвучений цілий ряд соціально-значущих проектів, для реалізації котрих необхідна підтримка влади міста. Ліга старшокласників, зокрема, ініціювала проведення спортивно-розв ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Дата: 02.12.2015 | Коментарі (0)