Головна » 2015 » Грудень » 2 » Всесвітній день боротьби зі СНІДом
17:35
Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня 2015 року весь світ відзначав день боротьби зі СНІДом. Цей день з'явився в календарі трохи більше, ніж чверть століття тому - в 1988 році. Всесвітній день боротьби зі СНІДом - це ще одна нагода привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ-СНІД.

 

 

 

Ліга старшокласників м.Ніжина віступила ініціаторами та організаторами проведення флеш-мобу "Жива червона стрічка", для участі в якому прийшли представники учнівського самоврядування шкіл міста. Учні з червоними стрічками на грудях, тримаючи червоні свічки у руках, утворили живу Червону стрічку, продемонструвавши толерантне відношення до ВІЛ-інфікованих людей. Після цього, за підтримки Ніжинського міського ЦСССДМ, учнівська молодь провела інформаційно-профілактичну акцію "Життя+", роздавши просвітницькі листівки та буклети всім перехожим жителям міста.

 

Ми також сподіваємося, що одного разу можна буде сказати - зі СНІДом покінчено! Висловлюємо глибоке співчуття всім, хто втратив своїх близьких і друзів від цієї страшної хвороби. Бажаємо наснаження та надії всім, хто переносить цю хворобу на собі - залишатися в живих! Життя не відвернулося від Вас, воно лише нагадало про себе ... Ми пам'ятаємо, що проблема ВІЛ/СНІДу стосується кожного навіть тоді, коли здається, що нас це не стосується!

Переглядів: 239 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar