Головна » 2016 » Квітень » 18 » Інформаційно-профілактична акція "Біла ромашка"
00:14
Інформаційно-профілактична акція "Біла ромашка"

24 березня 2016 року Ліга старшокласників м.Ніжина (вихованці гуртка "Орієнтир" Ніжинського Будинку дітей та юнацтва) провела шорічну інформаційно-профілактичну акцію "Біла ромашка". Даний захід був присвячений Всеукраїнському дню боротьби з туберкульозом, символом якого вже здавна є тендітна біла ромашка. Ось і мої тендітні чарівні дівчата провели просвітницький захід з метою закликати жителів громади регулярно проходити обстеження у лікаря, робити флюорографію та побажати всім міцного здоров`я.

Та оскільки цього дня погодні умови виявились не дуже сприятливими для проведення вуличної акції, ми вирішили проінформувати з даного питання працівників виконкому Ніжинської міської та районної ради. Активні представники Ліги лідерів шкільного самоврядування роздавали державним службовцям буклети(надані НМТ Червоний хрест - директор Саєнко Н.В.), що містять інформацію про хворобу, шляхи її передачі та способи лікування, анкети, що допоможуть визначити рівень обізнаності населення з проблеми туберкульозу та символічні білі ромашки, виготовлені учнями ЗНЗ міста.    

Пам`ятайте, що хвороба не обирає за віковими, статевими, соціальними, політичними чи релігійними ознаками. Дбайте про своє здоров`я та самопочуття! Бережіть та любіть своїх рідних та близьких!

Переглядів: 837 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar