Головна » 2016 » Квітень » 19 » Парад бойових козачат
23:19
Парад бойових козачат

З метою військово-патріотичного виховання молодших школярів, виховання відваги та любові до своєї Батьківщини в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької гри-випробування «Котигорошко»8 квітня 2016 року у приміщенні ЗОШ №15 відбувся загальноміський конкурс «Парад бойових козачат», в якому взяли участь учні молодших класів ніжинських шкіл. Свято було підготовлено методистом Ніжинського будинку дітей та юнацтва Білоусовою М. І. у співпраці з педагогами-організаторами шкіл міста.

Ведучими та волонтерами заходи стали члени Ліги старшокласників - актив учнівського самоврядування ЗОШ І-ІІІ ст.№15 Бутенко С., Ярослав А., Стрілко К., Погорілий А.

Проведення конкурсу було спрямовано на вирішення таких завдань: сприяння фізичному загартуванню молодших школярів засобами фізичної культури та спорту, формуванню у дітей комплексу навиків і вмінь діяти індивідуально та колективно; соціальній адаптації дітей на основі козацьких морально-світоглядних цінностей; розширення знань про козацтво та захисників України.

 

Переглядів: 477 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar