Головна » 2016 » Квітень » 17 » Участь у роботі XVІІ сесії Обласної ради старшокласників
23:57
Участь у роботі XVІІ сесії Обласної ради старшокласників

19 березня 2016 року Президент Ліги старшокласників Леміш Оксана (ЗОШ №10, 11 кл.) взяла участь у роботі чергової сесії обласної Ради старшокласників в Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва, темою якої стало питання "Залучення учнівської молоді до вивчення проблем молодіжного середовища та визначення шляхв їх розв'язання".

На сесії були присутніми 21 делегат учнівського самоврядування з 14 -ти районів області та міста Чернігова. Сесія розпочалася з привітального слова начальника відділу розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Світлани Володимирівни Жук, яка відмітила, що сьогоднішні суспільні процеси різко змінили соціальне, матеріальне і політичне становище молоді. Сучасні старшокласники стали набагато дорослішими в своїх діях, мисленні та сприйнятті останніх подій в нашій країні.

На сесії лідери обласної Ради старшокласників поділилися своїм досвідом, щодо тісної співпраці органів учнівського самоврядування з районною та селищною виконавчою владою, а зокрема, розповіли про вагому підтримку національно-патріотичного виховання та допомогу волонтерському руху.

Також під час сесії було обговорено ряд питань з приводу плану спільних дій Чернігівської обласної Ради старшокласників до 25-річчя Незалежності України. Найкращі ідеї будуть взяті до уваги в подальшій роботі обласного органу учнівського самоврядування.

Підсумком сесійного зібрання Чернігівської обласної Ради старшокласників стало написання проекту плану спільних дій до 25-річчя Незалежності України та подальшої роботи в цілому на наступний навчальний рік.

 

 

Переглядів: 433 | Додав: ligastarshoklasnukiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar